Gå på trafikskola i Stockholm för att ta körkortet

Tar man körkort på en trafikskola i Stockholm så får man en adekvat och pålitlig utbildning. Erfarna och kunniga trafiklärare guidar eleverna till körkortet.

William längtade till 18-årsdagen. Han hade sparat pengar från sommarjobben de senaste två åren för att kunna fixa körkortet. Kompisarna hade kört EPA i flera år nu och frågat om han inte skulle ha EPA. William hade sagt att han inte var så intresserad av att köra EPA eller körkort.

Det skulle bli en rolig överraskning när han kunde visa upp körkortet. Han hade lånat körkortsboken några gånger på biblioteket och läst på lite teori. Tyvärr hade han inte kunnat övningsköra med sina föräldrar. De hade bara en bil i familjen och alltid någon som skulle ha skjuts.

Trafikskola i Stockholm ett bra val

Hans morfar hade erbjudit sig att köra med honom, men han bodde i Stockholm så det var för långt bort. Istället hade han och morfar en hemlig deal ihop. Det William sparat ihop skulle morfar dubbla till hans körkort. När det var dags skulle han boka en kurs på en körskola i Stockholm och bo hos morfar.

Till mamma skulle de säga att de var ute och fiskade hela dagarna. Det skulle de nog hinna med också, men körkortet skulle vara prioritet. Det skulle vara en sådan go känsla att bara komma hem och vifta med körkortet för mamma, pappa och kompisarna. William funderade, han skulle kanske till och med hyra en bil sista biten, bara för att skoja till det lite.