Redovisning i Stockholm med löpande bokföring

Om du ska starta eget företag, måste du koncentrera dig på att jobba med det du är bra på. Låt en byrå som jobbar med redovisning i Stockholm sköta bokföringen.

De två vännerna Wilhelm och Gustav tänker tillsammans starta eget företag. Båda är miljötekniker och skall sälja tjänster inom sitt kompetensområde till kommuner och större företag. De har redan skaffat sig kontakter med potentiella kunder.

“Bokföring och administration kan vi väl klara av själva”, säger Wilhelm. “Men kan du något om bokföring”, får han till svar från Gustav. “Det kan väl inte vara så svårt. Jag gick en kurs i bokföring på Teknis”, säger då Wilhelm. Gustav går med på Wilhelms förslag och de bildar bolag och registrerar firman hos Bolagsverket och Skatteverket.

Redovisning i Stockholm – proffs hjälper

Den nystartade firman går mycket bättre än vad Wilhelm och Gustav hade tänkt sig. Uppdragen haglar in och kunderna är nöjda. Men olika mätningar ska göras och resultaten ska dokumenteras. All tid går åt till att skriva rapporter. De hinner knappt fakturera och på sistone har de fått några påminnelser från leverantörer om obetalda räkningar.

“Hur fungerar det med bokföringen”, frågar Gustav en dag. “Nja, jag har samlat alla kvitton och kund- och leverantörsfakturor i en pärm. Jag tänker försöka bokföra under helgen”, säger Wilhelm. “Det tycker jag inte alls du ska göra. Vi lämnar jobbet till ett företag som sköter redovisning i Stockholm åt mindre firmor som vår. Då kan du och jag satsa på det vi är bäst på istället”, säger Gustav med eftertryck.

Se mer om redovisning i Stockholm här: https://www.redovisningsbyrån.nu.