Rusta och Matcha 2 Göteborg ger plats 

Ta chansen att få jobb med Arbetsförmedlingens konsulttjänst Rusta och Matcha 2 i Göteborg. Där samordnas all möjlig efterfrågan med tillgänglig arbetskraft. 

Det kontaktnät som en arbetsförmedlare har är till stor nytta. Det betyder att konsulten på Rusta och Matcha 2 i Göteborg får tips så fort någon behöver tillgänglig personal för någon akut arbetsuppgift. 

Det gäller att ta vara på de krafter som finns. Arbetsgivaren kan ställa krav på punktlighet och noggrannhet, och det kan vara ett helt perfekt arbete för någon som är funktionshindrad. Det är konsulten på Rusta och Matcha som gör urvalet och kan skicka ut lämpliga kandidater.

Rusta och Matcha för ett jobb 

Har du varit arbetslös en tid och har svårt att få komma på en jobbintervju kan Rusta och Matcha 2 i Göteborg vara din chans. När du sedan visar att du vill jobba finns det säkert både vikariat och lämpliga arbetsuppgifter som dyker upp hos företaget du är på. 

Du blir verkligen matchad in på ett företag som har passande arbetsuppgifter just för dina kunskaper och intressen. Konsulten hjälper dig på ett mer personligt sätt som den vanliga Arbetsförmedlingen behöver externt stöd med. 

Chans med Rusta och Matcha 2 i Göteborg 

Ett kortare vikariat genom RoM2 kan ibland leda till att någon får fast jobb eller får prova på nya arbetsuppgifter. Det är en chans du måste ta om du blir erbjuden. Konsulten på Rusta och Matcha 2 i Göteborg har kontakter även med stora företag, som affärskedjor, där det behövs folk emellanåt. 

Trivs du inte på ett ställe är det ändå bra att ha det som en jobberfarenhet. Gör ditt bästa och be om att få en förflyttning till något annat ledigt jobb. Rusta och Matcha 2 i Göteborg får ständigt in nya erbjudanden, så välj något som passar dig.