Fler företag satsar på laddstolpar

En laddstolpe för företag kan vara något att satsa på även för er. Kanske har ni personal eller kunder som ni vill ta lite extra hand om. Då kan laddstolpen vara pricken över i gällande mervärde.

Du kanske tycker att det är slöseri med pengar att satsa på en laddstolpe för företag. Men många företag anser att det kan vara ett stort mervärde för såväl kunder som den egna personalen. Fler och fler skaffar elbilar och elhybrider, och det kan vara besvärligt att hitta en plats där de kan ladda sina bilar.

Om du har en laddstolpe så kan det vara det som lockar kunderna att åka till dig istället för till någon annan. Och har du själv också en elbil så är det som att slå två flugor i en smäll. Du får det du önskar dig och det får även personalen och kunderna.

Laddstolpe för miljön

Det finns många argument för att inte ha elbilar och det finns många argument för att ha dem. Många av argumenten mot handlar om hur dyrt och besvärligt det är att ha dessa bilar och att ladda dem.

Idag blir elbilarna billigare hela tiden. Och när det gäller laddningsmöjligheterna så kan du och ditt företag hjälpa till att undanröja det argumentet. Genom att erbjuda laddmöjligheter med en laddstolpe så kan du få fler att vilja skaffa den mer miljövänliga elbilen. Det kanske till och med blir en förutsättning, i och med att mycket talar för fler elbilar.